Nya kontor på bästa läget i Gamlestaden

Flexibla plan

Huset har totalt åtta våningar där våningsplan 2–4 erbjuder lokalytor på totalt ca 1 700 m² per våning. De översta våningsplanen, 5–8, erbjuder lokalytor på totalt ca 1 500 m² per våning. Samtliga våningsplan har projekterats i fyra kvadranter, vilket skapar stor flexibilitet att hitta en lokal som passar just era behov. Alla lokaler på bottenplanet kommer att ha separata ingångar från gatan. I källarvåningen finns garage för både bil- och cykelparkering, med tillhörande omklädningsrum. Genom trapphuset som fortsätter upp i ljusgården finns en förbindelse upp i huset.

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Hyr delar av ett plan eller flera. Från 400 m2 och uppåt.

Det är i Ljusgården det händer

Utnyttja ytan till telefonmöten, lunch med kollegor och pauser. Ljusgården ska spegla ”Smedjan” – ett rum där allting bubblar. Under våren besöker du kanske en konstutställning, på sommaren njuter du av glassen från gelato-baren, under hösten spelar lokala jazzband när det är AW och på vintern ställs en liten julmarknad upp med lokala kreatörer. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Lobbyn skapar liv

Hur utnyttjar man en central punkt i en byggnad utan att göra det till en klassisk reception? Lobbyn i Gamlestads Smedja är inte bara en plats man passerar. Genom att aktivera hela byggnaden och utnyttja lobbyn som nav blir avståndet mellan hyresgäster mindre samtidigt som det ger ett större socialt utbyte.

En knutpunkt 6 minuter från city

  • Utmärkta förbindelser med spårvagn, buss, tåg och bil.
  • Stads- och regionbussar samt Västtågen
    knyter Gamlestaden närmare resten av Västsverige.
  • Perfekt läge för cyklister med stomcykelbana
    och cykelparkeringshus för 600 cyklar.

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma.