Kontor för digEn plats med omtanke

En plats för mer än ett ”hej”

Precis som våra kunder tycker vi att en arbetsplats ska vara en plats där du och dina medarbetare vill tillbringa er tid. En plats för mer än ett ”hej” på morgonen och ett ”hej då” på eftermiddagen. Det ska vara en plats där både företag och medarbetare mår bra.

Vi vet att det är ett stort beslut att byta kontor. När ska man börja leta, hur lång tid tar det och vad behöver man tänka på? Frågorna är många och därför guidar vi dig genom hela processen och hjälper dig hitta rätt. 

Få hjälp av experter

För oss är det självklart att våra nyproducerade kontorslokaler har alla de förutsättningar för att vi tillsammans ska kunna skapa den perfekta arbetsplatsen för just er. När det gäller teknik som ventilation, dagsljus, klimat- och energieffektivitet, kan du känna dig helt lugn med att vi har koll på läget. Vet du inte vilken typ av arbetsmiljö du vill ha? Eller vad du vill ha för inredning? Lugn – där vi inte är experter själva har vi samarbetspartners som kan hjälpa dig. 

Företagskulturen sitter i väggarna

”Företagskulturen sitter i väggarna” brukar man säga. I våra fastigheter bestämmer ni var väggarna ska stå. En av de bästa sakerna med ett nyproducerat kontor är att vi tillsammans skräddarsyr er planlösning. Vi ger er de bästa förutsättningarna att skapa och förstärka den företagskultur ni vill ha. En plats som ni kan vara stolta över och som lyfter ert varumärke. Vill ni ha en inomhusträdgård eller ett eget gym? Tillsammans hittar vi lösningar för just era specifika önskemål.