Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vi hjälper dig till rätt lokalOm Peab Fastighet

Vi är nordens samhällsbyggare

Som en del av Peabkoncernen är vi nordens samhällsbyggare. För oss betyder det att vi som fastighetsutvecklare är med och bygger framtidens hållbara och nyskapande byggnader och stadsdelar. Vi lär känna städer, områden och våra kunder på djupet och utvecklar kontor, handelsplatser och andra kommersiella projekt på ett personligt sätt. Vårt fokus är alltid människorna som ska ha sin arbetsplats i våra hus.

Vi engagerar oss i allt från stora stadsutvecklingsprojekt till uthyrning av mindre ytor i våra befintliga kontorsfastigheter. Med till exempel lekfull arkitektur, spektakulära höjder eller renovering av gamla fastigheter, skapar vi ett hållbart arv till kommande generationer.

Med ett jordnära och prestigelöst arbetssätt, där vi värdesätter personliga relationer arbetar vi för att du som vår samarbetspartner ska känna dig trygg och omhändertagen. Vi finns med dig i hela processen och är lyhörda för dina behov.

Vi är experter på fastighetsutveckling och har den spetskompetens som krävs för att framgångsrikt och innovativt driva utvecklingsarbete av olika typer av fastigheter. Genom att vara en del av Peabkoncernen kan vi använda den breda kompetens och styrka som en stor koncern har, men samtidigt arbeta som en liten enhet där vi tillsammans löser de utmaningar som kan uppstå längs vägen.