Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vi på Peab Fastighet vill erbjuda press och media snabb och relevant information. Här hittar du våra senaste nyheter, bilder på våra byggnadsprojekt, logotyp och riktlinjer.Pressrum

Vi vet att våra projekt ibland kan vara av stort intresse för media. Här har vi samlat bilder på några av våra projekt, logotyper och kontaktuppgifter.

Pressjour

PeabPressjour

Telefon: 010-456 86 00Email: pressjour@peab.se

Kontakta Peabs pressjour för press och journalistik.

Läs våraPressmeddelanden och nyheter

John Henric AB flyttar sitt huvudkontor till The Corner i Hyllie, Malmö

Kontorshuset The Corner i Hyllie som Peab utvecklar attraherar ytterligare en stark aktör. Nu är det klart att det snabbväxande modemärket John Henric AB blir den fjärde hyresgästen att teckna avtal. John Henric flyttar in högst upp i huset under våren 2023.

Peab förvärvar mark i expansiva Brunnshög i Lund.

Peab Projektutveckling förvärvar en byggrätt i det expansiva området Södra Brunnshög i norra Lund. Här planeras för en kontorsfastighet på cirka 9 000 kvm med en vision om att skapa ett hållbart landmärke med människan och miljön i centrum.

SATS nya gym flyttar in i The Corner i Hyllie, Malmö.

Nu är det klart att träningskedjan SATS blir den tredje hyresgästen att teckna avtal i The Corner som Peab Fastighet utvecklar mitt i Hyllie. SATS planerar att slå upp portarna för sitt nya gym som kommer att fokusera på gymträning, personlig träning och HIIT under v...

Peab Fastighet förvärvar attraktiv mark för lager och logistikverksamhet i Malmö

Peab Fastighet har förvärvat ytterligare värdefull mark i området Fosie/Jägersro. Fastigheten är 20.000 kvm stor vilket motsvarande drygt 4 fotbollsplaner och är belägen mellan Inre och Yttre ringvägen, alldeles intill E65:an. Ett utmärkt läge för en affärsverksamhet...

Ny regionchef till Skåne

Anders Tojkander blir ny regionchef på Peab Fastighetsutveckling Syd och tar med det över ansvaret för Peabs samlade affär för kommersiella fastigheter i södra Sverige.

Succé när Peab och Volito summerar 2021

Trots att 2021 präglats av pandemin har man i The Point hyrt ut 4500 kvm under året. Bland de nya hyresgästerna återfinns bland annat Scandinavian Cosmetics, Cuebid och Lundbeck. – Pandemin till trots har vi haft ett mycket bra uthyrningstempo under 2021. Vi ser a...

Vi summerar 2021

Snart lägger vi ytterligare ett år bakom oss. Ett år som präglats av pandemin och som på många sätt varit utmanande men som även fått oss att tänka nytt och utmana gamla tankebanor.

Pressmeddelande - Sista pålslaget för Gamlestads Smedja

Nu har det sista pålslaget tagits för byggandet av Gamlestads Smedja, kontorshuset i Gamlestaden som blir Göteborgs nya centrala mötesplats. Inflyttning är planerad till sommaren 2024.

Pressmeddelande - Peab Fastighet hyr ut till Parkering Malmö i kontorshuset The Corner på Hyllie

Parkering Malmö blir den andra stora hyresgästen att teckna hyresavtal i The Corner, kontorshuset mitt i Hyllie som Peab Fastighetsutveckling byggstartade i våras. Nu planerar Parkering Malmö att flytta in på 823 flexibla kvadratmeter på 5:e våningen.

Flera nya hyresgäster i The Point

The Point på Hyllie i Malmö fortsätter att attrahera nya hyresgäster. Under hösten tillträder bl. a BMI Group, Cuebid Syd AB och New Nordic Health Brands sina nya lokaler i Peabs och Volitos skyskrapa.

Stadsbyggnadsnämndens ordförande Sofia Hedén satte spaden i marken för två Peabprojekt i Hyllie i Malmö

Torsdagen 3 juni togs de första spadtagen för två av Peabs projekt i Hyllie. Först ut var det Well-certifierade kontorshuset The Corner och bostadsprojektet Hyllie Homes, som blir direkt granne med Hyllies nya stadsdelspark. Medverkade vid spadtaget gjorde stadsbyggn...

Ladda nerLogotyp och riktlinjer

Dokument
Filformat
Beskrivning
Storlek
Mer
Logotyp
Jpg
Vit bakgrund/Svart text
26,08 KB
Logotyp
Eps
Vit bakgrund/Svart text
390,98 KB
Loading...