Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vi på Peab Fastighet vill erbjuda press och media snabb och relevant information. Här hittar du våra senaste nyheter, bilder på våra byggnadsprojekt, logotyp och riktlinjer.Pressrum

Vi vet att våra projekt ibland kan vara av stort intresse för media. Här har vi samlat kontaktuppgifter, bilder på våra projekt och logotyper.

Vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med rätt person att tala med i ditt ärende. Hittar du inte vad du söker här, kontakta kommunikationsansvarig så får du snabbt hjälp.

Elin Fasth

KommunikationsansvarigElin Fasth

Telefon: 0725 33 54 81E-post: elin.fasth@peab.se

Jag vill gärna ge service till dig som är journalist/reporter, kontakta mig om du har frågor!

Läs våraPressmeddelanden och nyheter

Flera nya hyresgäster i The Point

The Point på Hyllie i Malmö fortsätter att attrahera nya hyresgäster. Under hösten tillträder bl. a BMI Group, Cuebid Syd AB och New Nordic Health Brands sina nya lokaler i Peabs och Volitos skyskrapa.

Stadsbyggnadsnämndens ordförande Sofia Hedén satte spaden i marken för två Peabprojekt i Hyllie i Malmö

Torsdagen 3 juni togs de första spadtagen för två av Peabs projekt i Hyllie. Först ut var det Well-certifierade kontorshuset The Corner och bostadsprojektet Hyllie Homes, som blir direkt granne med Hyllies nya stadsdelspark. Medverkade vid spadtaget gjorde stadsbyggn...

Co-workingaktören Genetor klar som hyresgäst i The Corner, Peabs nya kontorshus på Hyllie i Malmö

Inom kort sätts spaden i marken för Peab Fastighetsutvecklings senaste tillskott på Hyllies kontorsmarknad. Nu står det klart att Genetor blir den första hyresgästen att skriva hyreskontrakt i huset.

Nu flyttar första hyresgästerna in i Jupiter i Helsingborg

Den 15 januari 2020 tog vi första spadtaget till kontorshuset Jupiter i Helsingborg och måndagen den 12 april 2021 var det dags inflyttning för den fösta hyresgästen, kollegor från alla affärsområden i Peab som har sin arbetsplats i Helsingborg.

Kontorshuset Ledvolten i Solna

Peab Fastighetsutveckling har tecknat ett hyresavtal med Annehem Fastigheter AB. Med uthyrningen till den nya hyresgästen är Ledvolten i Ulriksdal i Solna fulltecknad med ungefär sex månader kvar till färdigställande.

Peab och A house utvecklar Frihamnen i Göteborg till destination för kreativa näringar

Peab Fastighetsutveckling har vunnit tävlingen om Magasin 113 i Frihamnen i Göteborg och har köpt den centralt placerade fastigheten av Älvstranden Utveckling. Peab Fastighetsutveckling kommer tillsammans med innehållsutvecklaren A house utveckla en destination för k...

Peab Fastighetsutveckling vinner markanvisningstävling för trygghetsboende i Viken

Kommunstyrelsen i Höganäs har godkänt Peab Fastighetsutvecklings förslag att utveckla 33 lägenheter i Viken Centrum. Lägenheterna kommer enligt förslaget att uppföras som trygghetsboende med en arkitektur som smälter in i områdets befintliga bebyggelse.

PostNord tecknar 10-årigt hyresavtal med Peab för etablering i Södertälje

PostNord har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Peab Fastighetsutveckling avseende en nyproducerad logistikanläggning som byggs och utvecklas av Peab.

Pressmeddelande - Snart byggstart av The Corner på Hyllie

Nu planeras byggstarten av The Corner, mitt i Hyllie Centrum. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och certifieras med Miljöbyggnad och WELL för att garantera bästa möjliga förutsättningar både för människa och miljö.

Hilti väljer The Point för sitt svenska huvudkontor

Kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö attraherar ytterligare en stark aktör till huset. Nu har Peab och Volito tecknat avtal med branschledande Hilti som hyr cirka 1 500 kvadratmeter fördelat på två våningsplan.

Hyllies viktigaste hörn?

I hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard ska Peab utveckla ett kontorshus som, bokstavligt talat, kommer att sticka ut. Målet är att The Corner, med sina 7 000 kvm, välvda panoramafönster och blåskimrande, böljande fasad, ska bli Hyllies viktigaste hörn. Spad...

Ladda nerLogotyp och riktlinjer

Dokument
Filformat
Beskrivning
Storlek
Mer
Logotyp
Jpg
Vit bakgrund/Svart text
26,08 KB
Logotyp
Eps
Vit bakgrund/Svart text
390,98 KB
Loading...