Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vi på Peab Fastighet vill erbjuda press och media snabb och relevant information. Här hittar du våra senaste nyheter, bilder på våra byggnadsprojekt, logotyp och riktlinjer.Pressrum

Vi vet att våra projekt ibland kan vara av stort intresse för media. Här har vi samlat kontaktuppgifter, bilder på våra projekt och logotyper.

Vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med rätt person att tala med i ditt ärende. Hittar du inte vad du söker här, kontakta kommunikationsansvarig så får du snabbt hjälp.

Elin Fasth

KommunikationsansvarigElin Fasth

Telefon: 0725 33 54 81E-post: elin.fasth@peab.se

Jag vill gärna ge service till dig som är journalist/reporter, kontakta mig om du har frågor!

Läs våraPressmeddelanden och nyheter

Hilti väljer The Point för sitt svenska huvudkontor

Kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö attraherar ytterligare en stark aktör till huset. Nu har Peab och Volito tecknat avtal med branschledande Hilti som hyr cirka 1 500 kvadratmeter fördelat på två våningsplan.

Nya uthyrningar i The Point

The Point på Hyllie – Malmös nya landmärke, attraherar flera nya hyresgäster. Nu står det klart att Consensus AM, Sunco Food, Easy Telefoni, Walraven, British American Tobacco och Client Solutions flyttar in i södra Sveriges högsta kontorshus.

Hyllies viktigaste hörn?

I hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard ska Peab utveckla ett kontorshus som, bokstavligt talat, kommer att sticka ut. Målet är att The Corner, med sina 7 000 kvm, välvda panoramafönster och blåskimrande, böljande fasad, ska bli Hyllies viktigaste hörn. Spad...

Peab gör avtryck i Bara Centrum

I måndags togs ett symboliskt första spadtag av den nya vårdcentralen i Bara Centrum. Peab har sedan 2011 utvecklat bostäder, trygghetsbonde, idrottshall, Ica och folktandvård. Nu gör man ytterligare ett avtryck och tar det första spadtaget till en ny vårdcentral.

Peab Fastighet får ny hemsida

Peabs kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet lanserar ny hemsida Peab lanserar en ny hemsida för sin kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet och samlar alla sina regioner under namnet Peab Fastighet. Den nya hemsidan samlar hela erbjudandet på ett ställe,...

The Gate och Peab Center Malmö är invigt!

Idag invigdes The Gate och Peab Center Malmö i Vintrie i södra Malmö. Därmed är det första huset färdigt i The Gate, som projektet kallas. Peab har både utvecklat och byggt det nya kontorshuset där flera av bolagets anställda i södra Sverige nu får en gemensam hemvis...

Peab hyr ut i Ulriksdal

Peab Fastighetsutveckling och Easy Telefoni har tecknat hyresavtal för yta i ny fastighet i Ulriksdal, Solna. I och med tecknandet av hyreskontraktet är fastigheten nu fullt uthyrd. Fastigheten är en av sex som Peab utvecklar längs med E4:an. Arbetet intensifieras nu...

The Point är invigt

Nu välkomnar vi 17 bolag som hyresgäster i The Point! Precis där tågen från Köpenhamn och Kastrup anländer till sin första station i Sverige, reser sig nu den 110 meter höga kontorsbyggnaden.

Toppenuthyrning

Nu står det klart att IT-bolaget System Verification flyttar in på de två översta våningarna i The Point. De får sällskap längre ner i huset av Babyliss Nordic AB, Corplus och Emerse Sverige AB.

Fulltecknat i Partille Port

Peab Fastighetsutveckling har tecknat hyresavtal med gymkedjan STC i expansiva Partille Port. Avtalet omfattar cirka 1500 kvadratmeter och STC blir alltså den aktören som tar sista ytan i områdets handelskvarter. Träningsanläggningen öppnar i september 2019.

Ladda nerLogotyp och riktlinjer

Dokument
Filformat
Beskrivning
Storlek
Mer
Logotyp
Jpg
Vit bakgrund/Svart text
26,08 KB
Logotyp
Eps
Vit bakgrund/Svart text
390,98 KB
Loading...