Vi på Peab Fastighet vill erbjuda press och media snabb och relevant information. Här hittar du våra senaste nyheter, bilder på våra byggnadsprojekt, logotyp och riktlinjer.Pressrum

Vi vet att våra projekt ibland kan vara av stort intresse för media. Här har vi samlat bilder på några av våra projekt, logotyper och kontaktuppgifter.

Pressjour

PeabPressjour

Telefon: 010-456 86 00Email: pressjour@peab.se

Kontakta Peabs pressjour för press och journalistik.

Läs våraPressmeddelanden och nyheter

Gamlestads Smedja sponsrar Fryshuset

Peab har ett starkt samhällsengagemang och i varje egenutvecklat fastighetsprojekt sponsrar vi en lokal organisation eller förening som tydligt arbetar med barn och ungdomars utveckling. I vårt kontorsprojekt, Gamlestads Smedja sponsrar vi ungdomsverksamheten Fryshuset.

Peab tecknar hyreskontrakt med global jätte inom logistikautomation

Nu är den tredje hyresgästen för Peab Fastighetsutvecklings kontorshus Gamlestads Smedja i Göteborg klar. I januari 2025 flyttar Swisslog, världsledare inom logistikautomation, sitt nordiska huvudkontor till nya och moderna lokaler.

Peabs kontorshus The Corner i Malmö signar hyresgäst inom cybersäkerhet

Peab Fastighetsutveckling signar sin åttonde hyresgäst, Orange Cyberdefense, en ledande leverantör av säkerhetstjänster. Det nya kontoret i The Corner i Malmö blir verksamhetens svenska huvudkontor. Nu återstår endast två mindre lokaler kvar i kontorshuset.

Peab säljer kontorsfastighet i Malmö

Peab har idag tecknat avtal om försäljning av kontorsfastigheten The Corner i Malmö. Köpare är Annehem Fastigheter och försäljningen sker till ett underliggande fastighetsvärde om 420 miljoner svenska kronor.

Peabs kontorshus The Corner snart fullt uthyrt – Landinfra ny hyresgäst i höst

Peab Fastighetsutvecklings kontorshus The Corner attraherar nya hyresgäster och är nu snart fullt uthyrt. Företaget Landinfra med verksamhet inom förnybar energi är den sjunde hyresgästen som väljer The Corner. Tillsammans med Co-working aktören Genetor som nu valt a...

Ny internationell hyresgäst klar för Peabs kontorsprojekt The Corner i Hyllie

Nu är den sjätte hyresgästen för Peab Fastighetsutvecklings kontorshus The Corner klar. I slutet av året flyttar bolaget Infobric in i huset. Infobric är ett internationellt bolag med verksamhet i fyra länder med tjänster som används inom byggbranschen. Kontoret blir...

Arkitekturpris för Koenigseggs nya bilfabrik

I mars stod den nya och moderna bilfabriken till Koenigsegg klar. En fastighet på cirka 12 000 kvm som Peab har byggt. Byggnaden är en modern bilfabrik för produktion, evenemang och kontor som nu tilldelats Ängelholms arkitekturpris i kategorin nybyggnation.

Nordic Wellness öppnar i Peabs nya fastighet Gamlestads Smedja

I växande stadsdelen Gamlestaden i Göteborg utvecklar Peab Fastighetsutveckling Gamlestads Smedja. Nu är det klart att träningskedjan Nordic Wellness öppnar upp portarna för sitt nya gym under hösten 2024. Ett stort utbud av tjänster inom träning och hälsa kommer at...

Internationell aktör inom funktionella kläder väljer The Corner för sitt nya Europakontor

5.11 Tactical öppnar sitt Europakontor i Peab Fastighetsutvecklings kontorshus The Corner i Hyllie. Varumärket har sina rötter i design och produktion av kläder för FBI och ”blåljuspersonal” men har senare expanderat sitt produktsegment för alla med en aktiv livsstil.

Ny uthyrningsansvarig till Peab Fastighetsutveckling Syd

Peab Fastighetsutveckling i Syd fortsätter att växa. Senaste tillskottet Caroline Camara från MKB Fastighets AB tillträdde i november som uthyrningsansvarig för kommersiella fastigheter.

Peab rekryterar ny affärschef från Newsec

Peab Fastighet stärker sitt team i Syd med Charlotte Benndorf Löwenhjelm som kommer från Newsec där hon hade rollen som Property Manager, commercial.

Ladda nerLogotyp och riktlinjer

Dokument
Filformat
Beskrivning
Storlek
Mer
Logotyp
Jpg
Vit bakgrund/Svart text
26,08 KB
Logotyp
Eps
Vit bakgrund/Svart text
390,98 KB
Loading...