Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
badge

Hyllie, MalmöHuset på Sveriges tröskel

Närmare Hyllie station går inte att komma. Högre upp går inte heller att komma – med sina 110 meter är The Point Öresundsregionens högsta kontorshus. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That’s the point.

Världen utanför dörren

Med kontor i The Point har ni hela världen precis utanför dörren. På 11 minuter tar ni er med tåg till Copenhagen International Airport, Kastrup. Ni når Malmös viktigaste ringvägar på någon minut och läget intill Citytunneln transporterar er snabbt till Malmö City. The Points läge bäddar för snabba kommunikationer och bra affärer.

Det är ingen överdrift att påstå att Hyllie är på väg att bli det nya näringslivsnavet i Malmö och Öresundsregionen. Fler och fler huvudkontor väljer Hyllie. En viktig anledning är förstås den absoluta närheten till Copenhagen Airport, Köpenhamn och kommunikationer i övrigt. Runt hörnet hittar ni även Emporia, Malmömässan, Malmö Arena, trevliga restauranger och butiker. För den som vill kombinera jobb med motion och miljömedvetenhet finns det gott om cykelparkeringar både vid och i The Point.

Öresundsregionens högsta kontorshus

Med sina 110 meter och 29 våningar blir The Point det nya landmärket i regionen. Höjden profilerar huset och de företag som väljer att flytta in. Men det är inte bara på höjden vi siktar högt med The Point. Vi vill även ha högt i tak och bygger med en invändig takhöjd på 3 meter. Vi bygger ett hus med premium som lägsta nivå och hållbarhet i allt från arkitektur, byggmaterial och inredningsdetaljer. Vi vill ert företag och framtidens bästa. Ni kan skapa ett öppet aktivitetsbaserat eller ett mer traditionellt kontor. Eller varför inte både och? Valet är ert och vi hjälper er att hitta det som passar er verksamhet och er personlighet bäst.

Huset blir en skulptur som får staden att fungera och bli levande.

Lone Wiggers, arkitekt

Guld i miljöarbete

Miljöarbete är ingen tävlingsgren. Det är en ambition, en strävan och en målsättning. Att nå “Miljöbyggnad Guld” som mål är självklart för oss. Och när det gäller själva ambitionen försöker vi överträffa 100 procent – vi sätter samma siffra på det som på The Points höjd, nämligen 110 meter! Vi glömmer dock inte kopplingen mellan arbete, prestation och människa. Den mänskliga miljöaspekten tar vi alltid hänsyn till. Vi strävar efter att planera och utforma våra hus så att de känns både attraktiva och trivsamma. Det kan handla om utsikt, om gemensamma ytor, tysta rum, ljud, ljus etc. Det är ju inte miljöarbete i traditionell mening. Men det påverkar ett annat klimat som är nog så viktigt – arbetsklimatet.

Sinnligt och sobert

Bakom inredningen och gestaltningen av The Points allmänna ytor står curator/coordinator Nina Warnolf och interior designer/creative director Nanna Lagerman. De allmänna ytorna kommer att upplevas som sobra och behagligt sinnliga med sina taktila ytor och unika detaljer. Med hjälp av en blandning av platsspecifika verk och ljusarmaturer som skapar strukturer och reliefer på vissa av väggarna och i foajéns takrymd vill de gestalta lekfullt och vackert för att skapa liv och spännande upplevelser i de olika ytorna.

Med en designscen i världsklass i regionen är valet att arbeta med lokala designers för ett par platsspecifika verk lätt.

Nina Warnolf, curator/coordinator

Visste du?Snabbfakta

Byggstart
Q1 2018
Inflyttning
Q1 2020
Höjd
110m
Service i huset
Eget hotell - Quality Hotel View. Restaurang och bar
Våningar
29st
Kommunikation
Tågstation 100m, Motorväg 3 min, 30 min till CPH

Quality Hotel View

Quality Hotel View är ett modernt konferenshotell där service och bekvämlighet står i fokus. Genom en integrerad lobby från The Point får ni som hyresgäst ta del av hotellets serviceutbud och med enkelhet till exempel kunna boka konferenslokaler, fika eller frukt. Atmosfären som möter er i The Point är välkomnande och varm och det ska kännas lika naturligt att stanna till i lobbyn för morgonkaffet som att samla kollegorna till en after work i hotellets bar.

Skräddarsytt efter era behov

Går ni i flyttankar? När ni väljer att flytta in i The Point skräddarsyr vi era lokaler och genomför anpassningarna i god tid innan ni flyttar in. Kontakta oss direkt så får ni ett kostnadsfritt skissförslag.

Filmen om The Point

Lediga lokaler

Beskrivning
Minarea
Tillträde
Mer
Lokal på Hyllies bästa stationsläge
88
2020-06-01
The Point 176-kvadratmeter
176
2020-06-01
The Point 324kvm
341
2020-07-12
The Point våning 11
341
2020-07-12
The Point Våning 12
341
2020-07-12
The Point våning 16
341
2020-07-12
The Point Våning 25
341
2020-07-12
The Point våning 3
341
2020-07-12
Loading...

Så arbetar vi

Toppenuthyrning

Nu står det klart att IT-bolaget System Verification flyttar in på de två översta våningarna i The Point. De får sällskap längre ner i huset av Babyliss Nordic AB, Corplus och Emerse Sverige AB....