Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
badge

SolnaDen gröna arbetsplatsen nära city

The Gardens är ett nytt kontorskoncept i Ulriksdal som produceras med människors välbefinnande och kreativitet i fokus. I The Gardens är varje våningsplan 1 600 kvm stort och går att anpassa helt efter ert företags behov och önskemål – flexibiliteten tillåter såväl öppna kontorslandskap som rumsindelningar. På vägen mot Arlanda och med bara 8 minuters resa till Odenplan med Citybanan ligger The Gardens tillräckligt nära stan för att era medarbetare ska känna sig urbana och samtidigt få alla fördelar närheten till naturen erbjuder.

Ett enklare liv i Ulriksdal

The Gardens i Ulriksdal erbjuder er en arbetsplats som låter er komma åt den energi och harmoni som bara kan uppstå med närhet till natur och grönska. Samtidigt tar ni er in till city på några minuter.

The Gardens är skapad för er som vill jobba i en fastighet vars arkitektur tar för sig, i nyproducerade lokaler helt anpassade efter era behov och där det är så nära till gym och motionsspår att ni kan se till att träningen blir av – på lunchen. Ni arbetar i en byggnad med fokus på människors välbefinnande och kreativitet. På vägen mot Arlanda och med 6 minuter till Odenplan med Citybanan. Ett företag som ert nöjer väl sig inte med mindre?

Ulriksdal är Sveriges bästa plats för kontor och arbete. Både sett till kommunikationsperspektivet och till ambitionsnivån vi har för byggnaderna. Därför placerar vi vårt eget kontor här.

Fredrik Pettersson, Regionchef, Peab

Snabbfakta

Takterrass
Ca 400 kvm
Takhöjd
2.70-3,20m
Service i huset
Restaurang i huset, concierge service och gemensam konferensvåning.
Våningar
11st
Kommunikation
10min från city med kollektivtrafik till Ulriksdals station

Nytt landmärke med magnifik utsikt

Arkitekterna fick fritt utrymme för sin kreativitet och skaparglädje! The Gardens har flera stora glaspartier som ger avtryck i fasaden och ger huset en helt speciell karaktär. Från E4:an gör glaspartierna fasaden levande och skapar nyfikenhet –på insidan skapas inomhusträdgårdar och viktiga oaser för alla som verkar i huset. Här finns plats för inspirerande möten.

På takterrassen är grönskan också påtaglig och utsikten milsvid. Gör det till en plats för era kundevent, frukostmöten eller kaffepauser. Möjligheterna är många och ni bestämmer.

Grönskan i och runt The Gardens är helt självklar. Stora inomhusträdgårdar blir oaser för energigivande möten. Takterrassen är unik i sitt slag och runt om breder Ulriksdals trädgårdar ut sig. Och så en golfbana inpå knuten.

My Granborg, Uthyrningsansvarig, Peab

Ett enklare liv

The Gardens är byggt för att göra det enkelt att få ihop alla delar av livet. I fastighetens gemensamma reception finns en concierge som gärna hjälper till att boka taxi, restaurang, kemtvätt och att ta emot bud. Restaurangen är öppen från morgon till kväll så att ni både kan äta en ordentlig frukost och även ta med er middagen hem. I huset finns cykelgarage och omklädningsrum och dessutom såväl cykelpool som bilpool. Ni tar er snabbt dit ni vill.

10 skäl att flytta till The Gardens

  1. Ett av Stockholms bästa skyltlägen med ca 120 000 passerande bilar per dygn.
  2. Att ta sig till kontoret från city tar ca 10 minuter med spårbunden trafik inklusive den korta promenaden från Ulriksdals station.
  3. Takterrassen med milsvid utsikt över stad, land och vatten.
  4. Att välja nyproduktion är att göra rätt från början.
  5. Fastigheten är både hälso- och miljöcertifierad enligt WELL och BREEAM-SE.
  6. Ett område i tillväxt. Solna är landets mest företagsvänliga kommun.
  7. Gym, löpspår, cykelstigar och längfärdsspår i direkt anslutning till kontoret.
  8. The Gardens sticker ut ur mängden och är ett nytt landmärke i området.
  9. Många bra restauranger i närområdet för allas smak och tillfälle.
  10. Service utöver det vanliga i fastigheten. Concierge underlättar livspusslet i The Gardens.