Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
badge

Hyllie, MalmöNärmast till det mesta

På den sista centrala tomtytan i Hyllie uppför vi The Corner. Huset blir en naturlig mötesplats, precis på hörnet där Hyllie Allé möte Hyllie Boulevard. Med en blåskimrande fasad och en iögonfallande hörna, blir The Corner Hyllies nya smycke.

Just around The Corner

The Corner är det kreativa huset där stora visioner blir verklighet. Med sitt läge, bara 200 meter från Citytunneln tar du dig snabbt ut i resten av "Greater Copenhagen". Huset är ritat av Wingårdhs och är bland annat inspirerat av 20-alets art deco-trend. Välkommen till The Corner, hörnan där det händer!

The Corner är ett modernt, elegant och urbant kontorshus. Kontorsytorna är flexibla och vi anpassar varje del av lokalen så som du vill ha det. Med välvda panoramafönster i hörnet skapas en personlighet på huset som får dina besökare att höja på ögonbrynen. 

Husets entré är full av karaktär och sätter sin prägel både på dess hyregästger och besökarna som kommer dit. The Corner är en byggnad som måste upplevas och som kommer förverkliga dina drömmar om det perfekta kontoret, på det perfekta läget. Att huset dessutom erbjuder två grönskande takterrasser är pricken över i:et. 

 

 

 

Goda grannar

The Corner är omgivet av goda grannar. Rakt över gatan hittar du Öresundsregionens högsta kontorshus som är integrerat med Quality Hotel View. Här finns restaurang, bar och Hyllies enda riktiga finkaffe! 

Emporia köpcenter erbjuder allt vad du kan önska i form av shopping och inspiration. Här kan du enkelt göra alla dina ärenden på luchen. Ica Emporia är kända för sin fina delikatess och levererar gärna till ditt nya kontor. 

Med The Corner har vi en ambition om att skapa Hyllies viktigaste hörn. Från Hyllie station blir den konvexa formen ett pejlmärke som inbjuder till möte eller en kopp kaffe. Motivet hämtar sin inspiration från Amerikas levande gatuhörn och konstnären Edward Hopper.

Martin Erlandsson, Wingårdhs Arkitekter

Visste du?Snabbfakta

Byggstart
Q1 2020
Inflyttning
Q2 2022
Service i huset
Restaurang i bottenplan
våningar
6 st
Kommunikation
Citytunnel: 1 min promenad
Takterrasser
2 st

Flexibla ljusa lokaler

The Corner är ett flexiblet hus. Med det menar vi att vi skräddarsyr er planlösning efter era unika behov. Vill ni ha många mötesrum, öppet landskap eller cellkontor? Det är upp till er. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just er. 

Välkommen till The Corner! 

Dokument & Länkar

Miljöbyggnad