Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Arkitektur som bokstavligen sticker ut - välvda panoramafönster och böljande blå fasad.
badge

Hyllie, MalmöMÖJLIGHETER FRÅN VARJE VINKEL

Hörnet där arbetsdagen möter livet

Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard är skådeplatsen för The Corner – ett kontorshus som bokstavligen sticker ut. Här erbjuder vi flexibla kontorsytor med tillgång till avkopplande takterrasser och en grönskande innegård. De ynka 100 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar. Välkommen till The Corner!

Med The Corner har vi en ambition om att skapa Hyllies viktigaste hörn. Från Hyllie station blir den konvexa formen ett pejlmärke som inbjuder till möte eller en kopp kaffe. Motivet hämtar sin inspiration från Amerikas levande gatuhörn och konstnären Edward Hopper.

Martin Erlandsson, Wingårdhs Arkitekter
The Corner, kontorshuset på Hyllies viktigaste hörn, lokaler i olika storlekar, nytt kontor i Hyllie.

Men det är så mycket mer än den inbjudande arkitekturen som gör The Corner till en mötesplats för såväl kollegor och kunder som förbipasserande. Entrén välkomnar aktningsfullt och ståtligt med sin levande atmosfär, och den tillhörande restaurangen gör lunchvalet enkelt och AW:n nära. Här hittas även en prunkande innergård som nästintill toppas av tre frodiga takterrasser med möjlighet för både mingel och små molnfria stunder som ger extra energi till hela arbetslivet. Varför inte ta kaffet sittandes vid fönsterkanten och njuta av stadspulsen från första parkett?

Lägg hörnbiten i vardagspusslet

The Corner är ett modernt, sobert, elegant och urbant kontorshus mitt i Hylliesmeten. De ynka 100 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar.

Tvärs över gatan möter du Öresundsregionens högsta kontorshus, The Point, som är integrerat med Quality Hotel View. Här finns restaurang, bar och baristagodkänt finkaffe!

Emporia erbjuder allt man kan önska i form av shopping och inspiration. Här görs enkelt ärenden under lunchen. Och efter jobbet kan middagen snabbt plockas med från den välsorterade ICA-butiken, känd för sin fina delikatess och som gärna levererar allt ert nya kontor kan tänkas behöva. 

 

Vi skapar arbetsplats för era unika önskemål

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert
team bäst. Och följer er i varje steg på vägen mot en inspirerande miljö som
rymmer lika mycket bränsle för kreativitet, som trivsamt lugn och arbetsro.
Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna
kontorslandskap? Det bestämmer ni.


Välkommen till The Corner – möjligheter från varje vinkel.

Visste du?Snabbfakta

våningar
7 st
Takterrasser
3 st
Innergård
1 st
Parkeringsplatser i huset
46
Kommunikation
Tågstation: 100 m, motorväg: 3 min
Preliminär inflyttning
Q1 2023

Både insidan och utsidan räknas

Miljöarbete är ingen tävlingsgren. Det är en ambition, en strävan och en målsättning. Alla bolagen inom Peabkoncernen har ett stort miljöengagemang och vi tar ansvar för vår miljöpåverkan genom hela livscykeln.

Läs mer om Peabs övergripande mål här.

Som fastighetsutvecklare glömmer vi dock inte kopplingen mellan arbete, prestation och människa. Vi strävar efter att planera och utforma våra hus så att de känns både attraktiva och trivsamma. Det kan handla om utsikt, gemensamma ytor, tysta rum, ljud, bra ljusinsläpp etc. Vad sägs om avkoppling och återhämtning på en takterrass med levande växlighet som för tankarna till en naturlig äng eller en prunkande innergård med klättrande växter? En restaurang på bottenvåningen som erbjuder en näringsrik njutning och matupplevelse för dina olika sinnen. Detta är ju inte miljöarbete i traditionell mening. Men det påverkar ett annat klimat som är nog så viktigt – arbetsklimatet.

I The Corner arbetar vi med både insidan och utsidan. WELL-certifiering där människans välmående står i fokus och Miljöbyggnads certifieringssystem för att skapa en byggnad med hög miljöprestanda.

Historia, framtid och miljö

I över sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget och det var på Bjärehalvön allting en gång startade.  Peab har än idag har kvar sitt huvudkontor i Förslöv och är en stark aktör i Ängelholms kommun.

Peab bygger vidare och utvecklar samhället. Trender, omvärldskrav, konjunktur kan variera. Våra konkurrenter sitter inte still och våra kunders krav är höga. Det sporrar oss och ger oss kraft att fortsätta framåt och anta nya utmaningar.

Att alla våra fastigheter uppförs med miljöcertifieringar är en självklarhet för oss. Välkommen till en fastighetsutvecklare att räkna med. Vi ger er de bästa förutsättningarna att skapa den företagskultur ni vill ha och tillsammans hittar vi lösningar för just era specifika önskemål.

Nyfiken & vill veta mer?

Läs mer om projektet

Hyllies viktigaste hörn?

I hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard ska Peab utveckla ett kontorshus som, bokstavligt talat, kommer att sticka ut. Målet är att The Corner, med sina 7 000 kvm, välvda panoramafönster och blåskimrande, böljande fasad, ska bli Hyllies vikt...