Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Arkitektur som sticker ut - välvda panoramafönster i hörnet och och böljande fasad i blå keramik

Hyllie, MalmöTHE CORNER

Just around The Corner

På den sista hörnstenen i Hyllie uppför vi The Corner. En naturlig mötesplats, precis på hörnet där Hyllie Allé möte Hyllie Boulevard. Med en blåskimrande, böljande fasad och panoramafönster blir The Corner Hyllies nya smycke. The Corner är det kreativa huset där stora visioner blir verklighet.

The Corner är ett modernt, elegant och urbant kontorshus. Kontorsytorna är flexibla och vi anpassar varje del av lokalen så som du vill ha det. Med välvda panoramafönster i hörnet skapas en personlighet på huset som får dina besökare att höja på ögonbrynen. 

Husets entré är full av karaktär och sätter sin prägel både på dess hyresgäster och besökarna som kommer dit. The Corner är en byggnad som måste upplevas och som kommer förverkliga dina drömmar om det perfekta kontoret, på det perfekta läget. Att huset dessutom erbjuder två grönskande takterrasser och en grön innergård är pricken över i:et.

Med The Corner har vi en ambition om att skapa Hyllies viktigaste hörn. Från Hyllie station blir den konvexa formen ett pejlmärke som inbjuder till möte eller en kopp kaffe. Motivet hämtar sin inspiration från Amerikas levande gatuhörn och konstnären Edward Hopper.

Martin Erlandsson, Wingårdhs Arkitekter

Goda grannar

The Corner är omgivet av goda grannar. Rakt över gatan hittar du The Point, Öresundsregionens högsta kontorshus (110 m) som är integrerat med Quality Hotel View. Här finns restaurang, bar och Hyllies enda riktiga finkaffe! 

Emporia köpcenter erbjuder allt vad du kan önska i form av shopping och inspiration. Här kan du enkelt göra alla dina ärenden på luchen. Den välsorterade ICA-butiken på Emporia är kända för sin fina delikatess och levererar gärna till ditt nya kontor. 

The Corner är ett flexiblet hus. Med det menar vi att vi skräddarsyr er planlösning efter era unika behov. Vill ni ha många mötesrum, öppet landskap eller cellkontor? Det är upp till er. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just er. 

Välkommen till The Corner! 

Visste du?Snabbfakta

våningar
7 st
Höjd
30 m
Takterrasser
2 st
Innergård
1 st
Service i huset
Restaurang i bottenplan
Kommunikation
Tågstation: 100 m, motorväg: 3 min, Köpenhamn: 30 min.

Historia, framtid och miljö

I över sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget och det var på Bjärehalvön allting en gång startade.  Peab har än idag har kvar sitt huvudkontor i Förslöv och är en stark aktör i Ängelholms kommun.

Peab bygger vidare och utvecklar samhället. Trender, omvärldskrav, konjunktur kan variera. Våra konkurrenter sitter inte stil och våra kunders krav är höga. Det sporrar oss och ger oss kraft att fortsätta framåt och anta nya utmaningar.

Att alla våra fastigheter uppförs med miljöcertifieringar är en självklarhet för oss. Välkommen till en fastighetsutvecklare att räkna med. Vi ger er de bästa förutsättningarna att skapa den företagskultur ni vill ha och tillsammans hittar vi lösningar för just era specifika önskemål.

Nyfiken & vill veta mer?