Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Tomt i Ängelholm Strategiskt läge industri/kontor/lager

Ågårdsplatsen Rebbelberga

Peab Fastighet erbjuder nu möjligheten att etablera industri/kontor/lager eller annan passande affärsverksamhet på Ågårdsplatsen i Rebbelberga, Ängelholms kommun. Möjligheterna är många och vi är lyhörda. Vi anpassar och skräddarsyr efter era behov.

Möjligheternas plats

Det är med stor omsorg vi väljer vilka lägen vi ska utveckla våra fastigheter på. Det ska vara lätt att ta sig till och från platsen. Faktum är att denna typ fastigheter/platser börjar bli väldigt sällsynta i Ängelholms kommun. Så tag chansen medan den fortfarande finns.

Vår fastighet passar utmärkt för exempelvis kontor, logistik, lager, produktion. Man kan även kombinera olika typer av verksamheter. Det kan byggas en stor lokal eller flera mindre. Möjligheternas plats helt enkelt!

Goda grannar

Fastigheten är belägen vid trafikplats Rebbelberga längs E6/E20. Här får man goda och välrenommerade grannar som t.ex. Bjäre Chips, Båstad-gruppen, Ahlsell och Olle P:s åkeri. Och på andra sidan vägen har Biltema, Bilmånsson och Byggmax etablerat sig. 

Dessutom ligger Ängelholms flygplats alldeles i närheten.

Historia framtid & miljö

I över sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget och det var på Bjärehalvön allting en gång startade.  Peab har än idag har kvar sitt huvudkontor i Förslöv och är en stark aktör i Ängelholms kommun.

Peab bygger vidare och utvecklar samhället. Trender, omvärldskrav, konjunktur kan variera. Våra konkurrenter sitter inte stil och våra kunders krav är höga. Det sporrar oss och ger oss kraft att fortsätta framåt och anta nya utmaningar.

Att alla våra fastigheter uppförs med miljöcertifieringar är en självklarhet för oss. Välkommen till en fastighetsutvecklare att räkna med. Vi ger er de bästa förutsättningarna att skapa den företagskultur ni vill ha och tillsammans hittar vi lösningar för just era specifika önskemål.

Nyfiken & vill veta mer?

Dokument & Länkar

Region Öresund