Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Partille PortHela livet runt hörnet

I centrala Partille utvecklar vi Partille Port – en modern och hemtrevlig stadsdel med bostäder och nybyggda lokaler för ditt företag. Projektet är nominerat till Årets Bygge 2020!

En helt ny stadsdel

Invigningen av Partille Arena var den första stora händelsen och allt rullar nu vidare. Välkommen till en helt ny stadsdel för ditt företag, med goda förbindelser och fina möjligheter till pendling. Dessutom har ni nära till spännande evenemang, idrott, aktiviteter och moderna mötesplatser.

Förutom lokaler för ditt företag, bygger vi i Partille Port totalt ca 800 bostäder. Byggytan är på 85 000 kvadratmeter plus kommersiella lokaler. Totalt uppför vi fyra bostadskvarter och ett handelskvarter.

Ett område som sjuder av liv

Läget bjuder på goda kommunikationer och gott om parkeringsplatser. Det finns bussförbindelse i direkt anslutning till byggnaden. Partille Arena är den förstås den stora attraktionen, med handboll, konserter och andra evenemang. Under 2020 börjar även en simhall av högsta klass att ta form. Området sjuder verkligen av liv!

Fakta

Byggstart
Q2 2016
Inflyttning
2019
Yta, handel
7 300 kvm
Kommunikation
Buss, tåg, parkering, cykelvänligt
Service
Shopping, träning, mat och dryck, vård, frisör
Evenemang
Musik, nöjen, idrott och kultur

Nominerat till Årets Bygge 2020

Partille Port är nominerat till prestigefyllda Årets Bygge 2020, ett svenskt samhällsbyggnadspris som årligen delas ut av tidskriften Byggindustrin och Svensk Byggtjänst.

Partille Port rankas också som det tredje hetaste byggprojektet i landet efter EES-anläggningen i Lund och Danderyds Sjukhus. Som enskilt byggprojekt står Partille Port för en betydande del av den totala nyproduktionen i Partille kommun mellan 2016 och 2021.