Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Solna, Stockholm Hit välkomnar vi Carmeda

Nu välkomnar vi medicinteknikföretaget Carmeda till Ulriksdal. I september 2021 flyttar de in på 3 500 toppmoderna kvadratmeter.

Projektet är uthyrt till Carmeda

Carmedas lokaler kommer utöver traditionella arbetsplatser även innehålla ett våningsplan med laboratorium samt ett våningsplan med renrum. Det översta våningsplanet i fastigheten har en väl tilltagen takhöjd, här blir det både arbetsplatser, sociala ytor och möjlighet att bjuda in till föreläsningar och tillställningar.

Vi är glada över att Carmeda väljer Ulriksdal och oss när det nu tar steget och flyttar sin verksamhet. Vi ser fram emot vår resa där vi tillsammans skapar ett nytt kontor som speglar Carmedas kultur och identitet.

Fredrik Pettersson, Regionchef Peab Fastighet Stockholm

Att Carmeda nu flyttar sitt kontor till stadsdelen betyder att utvecklingen av Ulriksdal tar fart på allvar. Förutom Carmedas nya kontor, har Peab hittils byggt 500 bostäder och totalt beräknas 2 000 bostäder stå klara inom de närmsta åren. I området finns skolor, förskolor, idrottshall samt också en golfbana. Utbudet av restauranger och service växer ytterligare i takt med att stadsdelen fortsätter att utvecklas.

Vi hälsar Carmeda välkomna till Ulriksdal och Södermalm!