23 Augusti 2023Peabs kontorshus The Corner snart fullt uthyrt – Landinfra ny hyresgäst i höst

Peabs kontorshus The Corner snart fullt uthyrt – Landinfra ny hyresgäst i höst

Peab Fastighetsutvecklings kontorshus The Corner attraherar nya hyresgäster och är nu snart fullt uthyrt. Företaget Landinfra med verksamhet inom förnybar energi är den sjunde hyresgästen som väljer The Corner. Tillsammans med Co-working aktören Genetor som nu valt att utöka sin befintliga yta, finns nu bara plats för ett par hyresgäster till.

Landinfra Energy flyttar, tillsammans med Nima Energy, in på plan 4 i november i år. Bolagen bedriver verksamhet inom förnybar energi med fokus på utveckling av vind, sol, batteri och vätgas samt snabbladdning för personbilar och tunga fordon. De två bolagen, som startade 2020 respektive 2022, har tillsammans med sina investerare starka projektportföljer och medarbetare med många år i energibranschen.

- The Corner mitt i Hyllie är en perfekt placering för oss utifrån ett infrastrukturperspektiv – nära både Öresundsregionens järnvägsnät och Kastrup. Byggnaden är dessutom snygg och präglad av Peabs moderna tänk. Här är vi omgivna av andra unga företag med spännande profiler varvat med etablerade storföretag. En perfekt miljö för oss som bolag att utvecklas och växa i, säger Marcus Landelin, grundare och VD, Landinfra Energy.

Co-working aktören Genetor var en av de första hyresgästerna att öppna upp sitt kontor i våras och har nu valt att utöka sin befintliga yta med ytterligare 700 kvm, då de har haft en stor efterfrågan på sina lokaler.

- Med dessa nya avtal närmar vi oss snart fullt uthyrt kontorshus och har nu enbart ett fåtal lokaler kvar. Vi är glada över att så många olika bolag, stora som små valt The Corner och att även befintliga hyresgäster har möjlighet att växa inom fastigheten säger Anders Tojkander, regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling AB.

I kontorshuset finns sedan tidigare hyresgäster som exempelvis co-working aktören Genetor, klädföretaget John Henric, Parkering Malmö, SATS och 5.11 tactical.

 

Bild/Illustration: Landinfra Energy.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Tojkander, regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling AB, 0725 33 75 05

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 62 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.