6 December 2023 Peabs kontorshus The Corner i Malmö signar hyresgäst inom cybersäkerhet

Peabs kontorshus The Corner i Malmö signar hyresgäst inom cybersäkerhet

Peab Fastighetsutveckling signar sin åttonde hyresgäst, Orange Cyberdefense, en ledande leverantör av säkerhetstjänster. Det nya kontoret i The Corner i Malmö blir verksamhetens svenska huvudkontor. Nu återstår endast två mindre lokaler kvar i kontorshuset.

- Vår verksamhet växer kraftigt i Sverige, samtidigt som vi utvecklar och breddar våra tjänster. The Corner blir den svenska marknadens huvudkontor och kommer att bidra till vår ambition om att skapa ett bolag där trivsel och tillhörighet är viktigt. Dessutom bidrar lokalerna till vårt moderna arbetssätt samt uppfyller kraven på säkerhet säger Conny Stefors, Regional Manager, Sweden South & West Orange Cyberdefense.

Orange Cyberdefense är en enhet inom Orange-gruppen med över 25 års erfarenhet och expertis inom digitala säkerhetstjänster. Enheten arbetar med kunder över hela världen med strävan om ett säkrare digitalt samhälle. Deras tjänster drar nytta av cybersäkerhetsinformation och forskning för att sedan erbjuda sina kunder expertis om aktuella och kommande säkerhetshot.

- Vi är glada över att Orange Cyberdefense, en framträdande aktör inom IT och säkerhet, har valt The Corner för sitt svenska huvudkontor. Vi lämnar nu stolt över en nästan fullt uthyrd fastighet till Annehem Fastigheter, den nya fastighetsägaren, innan årsskiftet 2023. De första hyresgästerna tillträdde i mars och vi har nu enbart en kontorslokal på ca 400 kvm, samt en attraktiv butikslokal i markplan kvar att erbjuda säger Anders Tojkander, Regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling.

Orange Cyberdefense flyttar till The Corner under våren 2024 och intar hela plan 3 på ca 1200 kvm.

I kontorshuset finns sedan tidigare hyresgäster som exempelvis co-working aktören Genetor, klädföretaget John Henric, Parkering Malmö, SATS, 5.11 tactical och Infobric.

 

Bild/Illustration: Orange Cyberdefence.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Tojkander, regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling, 0725 33 75 05

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.