17 Oktober 2022Peab rekryterar ny affärschef från Newsec

Peab rekryterar ny affärschef från Newsec

Peab Fastighet stärker sitt team i Syd med Charlotte Benndorf Löwenhjelm som kommer från Newsec där hon hade rollen som Property Manager, commercial.

Charlotte kommer som affärschef ansvara för en portfölj med utvecklingsprojekt som är inriktad på kommersiella fastigheter.

– Charlotte har en gedigen bakgrund i branschen och kommer på ett bra sätt komplettera vårt starka team i regionen med sina nätverk och erfarenheter. Rekryteringen går helt i linje med vår långsiktiga strategi för vår marknadsnärvaro i Skåne, säger Anders Tojkander, regionchef Peab Fastighet.

Charlottes långa erfarenhet i branschen med bland annat ansvar för kontorsfastigheter i Malmö, handelsfastigheten Stora Bernstorp, samt ansvar för hela kedjan av processen, från investering till relationer med hyresgäster, gör att hon har en mycket god förståelse för alla steg och stegens olika förutsättningar.

– Vi befinner oss i en väldigt expansiv region där behovet av bra kontor är fortsatt stort. Det ska bli väldigt intressant att vara med och utveckla projektportföljen, där jag tror att mina tidigare erfarenheter blir en tillgång, säger Charlotte Benndorf Löwenhjelm, tillträdande affärschef Peab Fastighet.

Charlotte Benndorf Löwenhjelm tillträdde tjänsten den 10 oktober.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Daniel Ferreira, kommunikationsansvarig Peab Projektutveckling, 072-533 50 86

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.