10 Oktober 2022Ny uthyrningsansvarig till Peab Fastighetsutveckling i Väst

Ny uthyrningsansvarig till Peab Fastighetsutveckling i Väst

Peab Fastighetsutveckling i Väst har växt de senaste åren och har idag en stor portfölj av kommersiella projekt i produktion. För att ge kommande hyresgäster den bästa servicen i sin resa mot nya lokaler har Fastighetsutveckling nu rekryterat Henrik Sellgren som ny uthyrningsansvarig.

Henrik är en erfaren uthyrare med stor vana att arbeta mot olika kundgrupper. Han är jordnära med rätt värderingar och inställning som kommer bidra till att vårda våra kunder och Peabs kärnvärden, säger John Ödman, regionchef Peab Fastighetsutveckling Väst. 

Henrik kommer närmast från Platzer Fastigheter där han arbetat som uthyrare. Han kliver in i rollen som uthyrningsansvarig med ansvar för att hitta nya hyresgäster och matcha deras önskemål med Fastighetsutvecklings utbud.

Mitt fokus kommer vara att hitta bra hyresgäster och bidra till att hyra ut våra lokaler i kommersiella projekt. När jag fick höra om rollens ansvarsområden samt vilka spännande projekt som var på gång inom Peab Fastighetsutveckling så var valet enkelt, säger Henrik Sellgren, ny uthyrningsansvarig på Fastighetsutveckling.

Henrik tillträdde sin tjänst den 1 oktober.

                     

För ytterligare information, vänligen kontakta:

John Ödman, regionchef Fastighetsutveckling Väst, 0733-87 54 67

Maria Abbestam, kommunikatör, 0725-33 42 70

 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.