7 Mars 2022Ny regionchef till Peab Fastighetsutveckling Syd

Ny regionchef till Peab Fastighetsutveckling Syd

Anders Tojkander blir ny regionchef på Peab Fastighetsutveckling Syd och tar med det över ansvaret för Peabs samlade affär för kommersiella fastigheter i södra Sverige.

Anders kommer senast från en tjänst på IKEA, där han bland annat har ansvarat för fastighetsutveckling av köpcentrum i både Sverige och i Kina.

– Den skånska fastighetsmarknaden fortsätter att utvecklas i en positiv riktning vilket innebär att det finns en god potential att växa vår kommersiella verksamhet ytterligare. Jag är glad att kunna rekrytera Anders som bland annat kommer bidra med sitt stora kunnande inom kommersiell fastighetsutveckling och ett intressant nätverk, säger Christian Dahlman, affärsenhetschef Syd, Peab.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina blivande kollegor stärka Peabs kommersiella erbjudande i södra Sverige och det känns både roligt och inspirerande att vara en del av Peabs samlade erbjudande som samhällsbyggare, säger Anders Tojkander, blivande regionchef Peab Fastighetsutveckling Syd.

Peab är fortsatt den största privata investeraren i Öresundsregionen och fortsätter sitt fokus på att leverera lösningar som förenklar vardagen för de som verkar i de projekt man utvecklar.

Anders Tojkander tillträder tjänsten den 16 maj.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christian Dahlman, Affärsenhetschef Peab Projektutveckling Syd, 072-742 67 02, christian.dahlman@peab.se

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.