20 Juni 2023Ny internationell hyresgäst klar för Peabs kontorsprojekt The Corner i Hyllie

Ny internationell hyresgäst klar för Peabs kontorsprojekt The Corner i Hyllie

Nu är den sjätte hyresgästen för Peab Fastighetsutvecklings kontorshus The Corner klar. I slutet av året flyttar bolaget Infobric in i huset. Infobric är ett internationellt bolag med verksamhet i fyra länder med tjänster som används inom byggbranschen. Kontoret blir affärsenheten Workorders nya huvudkontor.

- The Corner träffar rätt både geografiskt och genom att ge oss möjlighet att sätta egen prägel på kontoret. I dagens hybrida värld är kontoret viktigt och ska vara en plats att vilja komma till, och vi vill skapa en modern och trivsam mötesplats till våra anställda. Genom att satsa på sociala ytor och flexibla hybridrum i kombination med egna arbetsplatser tror vi att vi skapar ett kontor med de bästa förutsättningarna för oss, säger John Andersson, affärsenhetschef Infobric Workorder.

Infobric är ett internationellt bolag som arbetar med digitala verktyg för anläggnings-, service- och byggbranschen. Deras tjänster används idag på över 33 000 byggarbetsplatser. Bolaget har en produktportfölj med flera olika affärsenheter, varav Workorder är ett av dessa, som nu flyttar sitt huvudkontor på 520 kvm till The Corner.

- Det känns kul att välkomna ytterligare en aktör till vårt kontorshus The Corner, som färdigställdes nu i mars. Infobric är ett spännande bolag och blir ytterligare en aktör inom en ny bransch som sitter under samma tak avslutar Anders Tojkander, regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling AB.

 

Infobric öppnar sitt kontor i december 2023. I kontorshuset finns sedan tidigare hyresgäster som exempelvis co-working aktören Genetor, klädföretaget John Henric, Parkering Malmö, SATS och 5.11 tactical.

 

Bild/Illustration: Infobric AB

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Tojkander, regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling AB, 0725 33 75 05

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.