5 Mars 2020Ny hemsida för Peab Fastighetsutveckling

Peabs kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet lanserar ny hemsida

Peab lanserar en ny hemsida för sin kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet och samlar alla sina regioner under namnet Peab Fastighet. Den nya hemsidan samlar hela erbjudandet på ett ställe, är mer lättnavigerad och underlättar för kunder att hitta rätt erbjudande snabbare.

2009 köpte Peab Annehem Bygg och Projekt AB och sedan dess har man i syd fortsatt att arbeta under namnet Annehem, samtidigt som man har varit en integrerad del av Peab. Nu byter Annehem namn till Peab Fastighet Öresund och blir tillsammans med regionerna Stockholm, Riks och Göteborg, Peab Fastighet.

Annehems verksamhet och pågående projekt påverkas inte av förändringen. Peabs kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet finns i hela Sverige, med fokus på storstadsregionerna. Peab har inom affärsområdet Projektutveckling två ben; Bostadsutveckling och Fastighetsutveckling. Bostadsutvecklingsverksamheten fortsätter under namnet Peab Bostad.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.