Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

5 Mars 2020Ny hemsida för Peab Fastighetsutveckling

Peabs kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet lanserar ny hemsida

Peab lanserar en ny hemsida för sin kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet och samlar alla sina regioner under namnet Peab Fastighet. Den nya hemsidan samlar hela erbjudandet på ett ställe, är mer lättnavigerad och underlättar för kunder att hitta rätt erbjudande snabbare.

2009 köpte Peab Annehem Bygg och Projekt AB och sedan dess har man i syd fortsatt att arbeta under namnet Annehem, samtidigt som man har varit en integrerad del av Peab. Nu byter Annehem namn till Peab Fastighet Öresund och blir tillsammans med regionerna Stockholm, Riks och Göteborg, Peab Fastighet.

Annehems verksamhet och pågående projekt påverkas inte av förändringen. Peabs kommersiella fastighetsutvecklingsverksamhet finns i hela Sverige, med fokus på storstadsregionerna. Peab har inom affärsområdet Projektutveckling två ben; Bostadsutveckling och Fastighetsutveckling. Bostadsutvecklingsverksamheten fortsätter under namnet Peab Bostad.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.