7 Mars 2024Gamlestads Smedja i Göteborg sponsrar Fryshuset

Gamlestads SmedjaKontorsprojektet Gamlestads Smedja sponsrar ungdomsverksamheten Fryshuset

Peab har ett starkt samhällsengagemang och i varje egenutvecklat fastighetsprojekt sponsrar vi en lokal organisation eller förening som tydligt arbetar med barn och ungdomars utveckling. I vårt kontorsprojekt, Gamlestads Smedja sponsrar vi ungdomsverksamheten Fryshuset.

- Det känns fantastiskt att vi genom vår sponsring kan stötta den ideella ungdomsverksamheten Fryshuset i Göteborg. Vårt bidrag kommer att möjliggöra att Fryshuset nu kan stötta fler initiativ inom verksamheten, berättar Martin Törsäter, Projektchef på Peab Fastighetsutveckling. 

- Vi är mycket glada över att Peab Fastighet har valt att stödja oss i vårt arbete för att unga i Göteborg ska kunna växa utifrån sina förutsättningar och ta positiv plats i samhället, säger Ulrica Wallin Fryshuschef i Göteborg.

 

Fryshuset är en ideell ungdomsorganisation med vision om att göra det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. I Göteborg har Fryshuset lokaler i Kvibergs park i Gamlestan, dit alla ungdomar mellan ca 12-25 år välkomna att ägna sig åt sina passioner i sällskap av nya vänner och trygga vuxna. De ungas passioner handlar om allt ifrån att producera musik, dansa break och måla graffiti till att fördjupa sig i entreprenörskap, mänskliga rättigheter och hedersrelaterade frågor. Genom sponsringen från Gamlestads Smedja stöttas verksamheterna United Sisters och Kreativa onsdagar.

 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.