ProjektchefKalle Strenger

Kalle – Projektchef

Kontoret i Stockholm blir en roligare plats när Kalle är på plats. Så beskriver i alla fall hans kollegor honom. Och på långt håll märks hans energi, fokus och metodiska arbetssätt. Kanske beror det på hans förflutna som yrkesofficer inom Marinen eller bara helt enkelt på att han är Kalle och hans iver att få vara med och skapa något från grunden.

Kalle har jobbat på Peab Fastighet sedan april 2019 och är därmed relativt ny i gänget. Men han har en gedigen erfarenhet inom fastighetsutveckling sedan tidigare. Han lockades av tanken att få vara en del av en liten organisation i den stora.”En av anledningarna att jag sökte mig till Peab Fastighet och rollen som projektchef var möjligheten att få leda projekt från idé till förvaltning. Att kunna få utveckla nya metoder och arbetssätt och kunna få ha möjlighet att påverka utgången av arbetet jag gör.”

Vad driver dig i ditt dagliga arbete?

– Jag drivs av affären, både den interna och den externa. Jag vill skapa något från grunden.

Hållbarhetsfrågor ligger mig varmt om hjärtat. Hur bemöter vi utmaningarna inom branschen och skapar långsiktig hållbarhet på riktigt?

Kalle berättar att han från dag ett känt sig väldigt välkommen på Peab Fastighet. Han beskriver atmosfären som avslappnad och professionell. Slappnar av gör han även när han på fritiden får ägna sig åt husrenovering, barn och familj. Och om man inte hittar honom i huset så får man börja leta norröver där man hittar honom ståendes i en älv med flugfiskespöet i högsta hugg.