Region Riks

Peab Fastighet i region Riks arbetar över en stor region. Vi jobbar långsiktigt och tålmodigt med markutveckling och drivs av att vi ser möjligheter för hur vi kan utveckla markområden, och väljer med omsorg vilka lägen där vi ser potential, gäller såväl kommersiella byggnader som bostäder utifrån en långsiktig hållbarhet.

Vi lägger ner mycket personligt förarbete på att säkerställa att våra projekt är sådana som saknas eller behöver kompletteras och samtidigt arbeta för att skapa nya affärsmöjligheter. Vi bidrar bland annat till utveckling i regionen med utbyggnad av förskolor, kontor och äldreboende i exempelvis Västerås, äldreboende i Karlskoga och i Kalmar.

Tennishall i Sundsvall och Fältjägarna i Östersund är många av de projekt där vi efter långsiktigt arbete utvecklat. Det är viktigt för oss att finnas och verka lokalt och vi ser gärna ett nära samarbete med alla de aktörer vi har kontakt med, allt från myndigheter och entreprenörer samt i slutändan kunderna, hyresgäster och besökare.