Ert nya kontorDags för inredning

5 SNABBA TIPS FÖR KLOKA INREDNINGSVAL

Har ni bestämt er för en ny lokal? Grattis! Nu kommer det riktigt roliga - att inreda det nya kontoret. När ni hyr en nyproducerad lokal genom Peab Fastighet har ni möjlighet att sätta er personliga prägel på det mesta. Här får ni några goda råd inför era val:

 1. Tänk helhet
  Vad vill ni ha för stil och känsla på ert kontor? Förbered er väl inför ert tillvalsmöte. Då kan ni själva ta fram en känsla kring de färg- och materialval ni vill ha på ert nya kontor och ni kan på ett enkelt sätt förmedla den känslan när ni träffar er kundansvariga hos Peab Fastighet.

 2. Gå igenom ritningen med den kundansvariga
  Alla detaljer syns inte på en ritning. Kolla sådant som var eluttagen ska placeras eller annat som kan påverka.

 3. Hållbart och miljövänligt
  Våra material är alltid miljövänliga och de är tänkta för långsiktigt användning. Hos oss har ni dock möjlighet att göra andra tillval men vi rekommenderar alltid att göra miljösmarta och hållbara val.

 4. Var noga med detaljerna
  Allt hos Peab Fastighet är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett trivsamt intryck. Innan inflytt är det upp till er att sätta en personlig prägel på det som ska bli ert nya kontor. Tänk noga igenom era färgval, materialval, ljusinsläpp osv. 

 5. Välj flexibla lösningar
  Människan är föränderlig och tekniken går snabbt framåt, välj därför inredningslösningar som är flexibla för att snabbt kunna göra justeringar då det behövs. Läs vår artikel om hur ni lyckas med en trivsam arbetsmiljö.

Vi på Peab har utvecklat kontorslokaler länge och vi vill skapa en bekväm, praktisk och tilltalande grund som ni sedan kan anpassa efter tycke och smak. Våra kundansvariga stöttar dig genom hela resan mot ert nya kontor och bidrar gärna med fler tips.