Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

The Point The Point - 324 kvm

Lokalen på 324 kvadratmter ligger på våning 9 i huset. Med fönster mot söder har du en härlig utsikt både mot Öresundsbron och fälten ner mot Näset.

På Hyllies bästa läge Utsikt mot bro och hav

The Point är Öresundsregionens högsta kontorshus och med sina 110 meter har byggnaden bivit Malmös nya landmärke. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That's the point.

Anpassningsbart och effektivt på 324 kvadratmeter

The Point är ett flexibelt och nyproducerat kontorshus och har nu bland annat en lokal ledig för hyresgäster som behöver 324 kvm att skapa affärer på. Lokalen är oinredd, dvs det finns ännu inga väggar. Här skapar vi planlösningen som ni vill ha. Ni kan skapa ett öppet aktivitetsbaserat eller ett mer traditionellt kontor. Eller varför inte både och? Valet är ert och vi hjälper er att hitta det som passar er verksamhet bäst 

Vy mot bro och hav

Lokalen på 324 kvadratmter ligger på våning 9 i huset. Lokalen ligger i söderläge och ger dig en fantastisk vy mot Öresundsbron och mot Näset och den kommande parken i Hyllie. Lokalen har tät fönstersättning vilket skapar ljusa och trivsamma lokaler. I den här lokalen har du alla möjligheter att att skapa en arbetsplat där företagets medarbetare trivs. 

Kontorshuset med ett eget hotell

The Point är sammanbyggt med Quality Hotel View som är ett modernt konferenshotell där service och bekvämlighet står i fokus. Genom en integrerad lobby från The Point får du som hyresgäst ta del av hotellets serviceutbud och med enkelhet till exempel kunna boka konferenslokaler, fika eller frukt. Atmosfären som möter dig i The Point är välkomnande och varm och det ska kännas lika naturligt att stanna till i lobbyn för morgonkaffet som att samla kollegorna till en After Work i hotellets bar. The Point erbjuder en bemannad reception där du enkelt kan få hjälp med allt från besök till att lämna in din kemtvätt.