Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Våning 11

The Point The Point - våning 16 - 248 kvm

Du behöver inte komma högst upp i huset utan att få en fantastisk utsikt i The Point. På våning 16 hittar du vårt inredda kontor på 248 kvm.

På Hyllies bästa läge

The Point är Öresundsregionens högsta kontorshus och med sina 110 meter har byggnaden bivit Malmös nya landmärke. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That's the point.

På vårt inredda kontor på våning 16 möts du av en stor välkomnande lounge. Kontoret erbjuder ett större mötesrum för 12.14 personer och ett mindre för ca 8 personer. Här finns ett stort pentry med plats för hela personalstyrkan. Har får du kort sagt ett yteffektivt kontor som är inrett med stil. Här har du fönster i tre väderstreck och du kan njuta av en fantastiks utsikt mot hav, land och Öresundsbron.

Kontorshuset med ett eget hotell

The Point är sammanbyggt med Quality Hotel View som är ett modernt konferenshotell där service och bekvämlighet står i fokus. Genom en integrerad lobby från The Point får du som hyresgäst ta del av hotellets serviceutbud och med enkelhet till exempel kunna boka konferenslokaler, fika eller frukt. Atmosfären som möter dig i The Point är välkomnande och varm och det ska kännas lika naturligt att stanna till i lobbyn för morgonkaffet som att samla kollegorna till en After Work i hotellets bar. The Point erbjuder en bemannad reception där du enkelt kan få hjälp med allt från besök till att lämna in din kemtvätt.