Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

The Point The Point - 341 kvm, våning 3

Lokalen på 341 kvadratmter ligger på våning 3 i huset. Våningsplanet är unikt i byggnaden då den erbjuder fönster från golv till tak.

På Hyllies bästa läge Panoramavy mot torget

The Point är Öresundsregionens högsta kntorshus och med sina 110 meter har byggnaden bivit Malmös nya landmärke. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That's the point.

Anpassningsbart och effektivt på 341 kvadratmeter

The Point är ett flexibelt och nyproducerat kontorshus och har nu bland annat en lokal ledig för hyresgäster som behöver 341 kvm att skapa affärer på. Lokalen är oinredd, dvs det finns ännu inga väggar. Här skapar vi planlösningen som ni vill ha. Ni kan skapa ett öppet aktivitetsbaserat eller ett mer traditionellt kontor. Eller varför inte både och? Valet är ert och vi hjälper er att hitta det som passar er verksamhet bäst 

Panoramavy mot torget och Hyllies puls

Lokalen på 341 kvadratmter ligger på våning 3 i huset. Våningsplanet är unikt i byggnaden då den erbjuder fönster från golv till tak. Det skapar en unik atmosfär på kontoret och ger garanterat dina besökare något att minnas. Lokalen ligger med fönster i tre vädersträck och med ett genomgående ljusinsläpp. I den här lokalen har du alla möjligheter att att skapa en arbetsplat där företagets medarbetare trivs.