Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

The PointKontor 176 kvm

Med sina 110 meter och 29 våningar blir The Point det nya landmärket i regionen. Här sitter ni på våning 8 med ett härligt ljusinsläpp i sydvästläge.

Flexibla möjligheter på 176 kvm

Närmare Hyllie station går inte att komma. Högre går inte heller att komma; med sina 110 meter blir The Point Öresundsregionens högsta kontorshus. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That's the point.

Anpassningsbart och effektivt

The Point är ett flexibelt kontorshus och har nu bland annat en lokal ledig för hyresgäster som behöver exakt 176 kvm att skapa affärer på. Inom detta är möjligheterna många. Ni kan skapa ett öppet aktivitetsbaserat eller ett mer traditionellt kontor. Eller varför inte både och? Valet är ert och vi hjälper er att hitta det som passar er verksamhet och er personlighet bäst.

Både arbets- och trivselplatser

Nytt kontor, nya möjligheter. En flytt är ett bra avstamp för att befästa det gamla och/eller markera det nya. En genomtänkt kontorslösning ökar både produktiviteten, skapar ett bättre samarbetsklimat och stärker företagskulturen. Vi hjälper dig inte bara att skapa nya arbetsplatser, vi hjälper dig skapa trivselplatser.