Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
badge

Hyllie, MalmöNärmast till det mesta

Vi bygger för er. Vi vill inte bara vill skapa arbetsplatser – vi vill skapa trivselplatser. På The Gate finns alla förutsättningar för ert företag att trivas. Naturens resurser tillvaratas och magi skapas. Här kommer ni att kunna pausa i ert arbete genom att ta en joggingrunda eller ett pass på utegymmet under lunchen. Eller varför inte ett ”walk and talk”-möte? Vi skapar mötesmiljöer utomhus som ger er och kollegorna ny energi i arbetet.

Porten mot resten av världen

Precis där staden börjar, bredvid Svågertorp och Ikeas Hubhult, uppför vi nu den första etappen av The Gate. Där resten av världen slutar tar Hyllie vid och The Gate öppnar upp för en lysande framtid för kontorsetablering. Med sin välkomnande arkitektur blir husen ett nytt landmärke för hela området och en fortsättning på utbyggnaden av Hyllie.

The Gate omfattar fem hus, placerade på en strategisk plats där Pildammsvägen möter Yttre Ringvägen. Husen ligger i form av en solfjäder med sluttande, gröna tak och välkomnar er till platsen där Malmö börjar. I första etappen uppförs nu två av byggnaderna på ett exceptionellt läge med ypperliga möjligheter kommunikation och pendling.

Goda grannar

I första huset kommer Peab att etablera sitt nya regionkontor, Peab Center. Här kan ni vara säker på att få en stabil granne som brinner för att utveckla området till ett av Malmös bästa kontorsområden. Ikea har sitt globala meeting center bara ett stenkast från The Gate. Ni kommer minst sagt att vara i ett kreativt och innovativt sällskap.

Kreativa kontorslösningar

The Gate erbjuder något unikt. Här kommer ditt företag kunna skapa kreativa lösningar i nyproducerade kontorslokaler, med en närhet både till staden och till landet. Några minuter på cykel och ni befinner dig i myllret i Hyllie centrum. Blickar ni åt andra hållet kan ni istället se årstidernas skiftningar på de omgivande åkrarna. Det bästa av två världar.

Visste du?Snabbfakta

Byggstart
Q1 2018
Inflyttning
Q1 2020
takhöjd
3m
Service i huset
Många bra restauranger och kaféer i närområdet
våningar
5-10st
Kommunikation
Tåg 600m, E6 1 min, CPH 25 min

Några minuter bort

Oavsett om ni väljer bil, tåg eller cykel så är The Gate tillgängligt. På en minut är ni ute på Yttre och Inre Ringvägen i Malmö. Bara efter några minuter i bilen kan ni vara halvvägs till Köpenhamn och resten av världen. Tågstationen vid Svågertorp är bara 600 meter bort och i närheten finns Hyllie Station med sina täta kommunikationer. Den nya ”Malmö­pendeln” planeras att gå förbi The Gate, vilket kommer underlätta för den som väljer att pendla med kollektivtrafik till och från Malmö med omnejd.

En del av Klimatkontrakt Hyllie

För att göra miljön så bra som mjöligt för alla som bor och arbetar i området, har Malmös stad tagit fram ”Klimatkontrakt Hyllie”. Här reglerar man hur byggherrar ska agera vid nybyggnationer. Vi är stolta att kunna bidra till ett hållbart Hyllie där vi jobbar mot målet att göra The Gate till klimatsmarta och energieffektiva byggnader.

Gröna tak – för allas skull

The Gate har försetts med gröna tak. De bidrar till stora möjligheter för flora och fauna och reducerar mängden damm och skadliga partiklar i luften. Såklart ger de gröna taken även en hög trivselfaktor i området och skapar en helhet i sin gröna omgivning. Men den kanske viktigaste uppgiften gröna tak har, är att minska en stor mängd av den nederbörd som når marken, vilket gör att inte dagvattensystemet belastas på samma sätt. Grönt är skönt – för dig, djuren och naturen. De gröna taken utnyttjar solenergin fullt ut genom fotosyntesen, som tar upp CO2 och avger syre. Även för din arbetsmiljö är gröna tak en stor fördel då de isolerar mot kyla och verkar bullerdämpande, såväl inne som ute.