Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

MalmöMötesplats för friskare liv

Malmö Hälsocamp blir Skandinaviens första mötesplats för ett friskare liv. Här har ni perfekta möjligheter till kommunikation, med gångavstånd till Citytunnelns station vid Triangeln samt närhet till Yttre och Inre Ringvägen. Välkommen till en behaglig miljö där den goda hälsan står i fokus.

En lugn arbetsmiljö i centrala Malmö

En luftig och grönskande innergård, med anslutning till Malmös vackraste kastanjeallé, ger er en lugn och stimulerande arbetsmiljä. Projektets adress är Per Albin Hanssons väg / John Ericssons väg / Cronqvists gata i Malmö.

Flexibla lösningar på stor yta

Malmö Hälsocamp genomsyras av en god och spännande arkitektur med stora möjligheter och planlösningar för attraktiva, flexibla och yteffektiva arbetsplatser. Den totala ytan på ca 25 000 kvm är uppdelad i 4 st fastigheter. Dessutom ger Malmö Hälsocamp möjlighet till parkering på 7 000 kvm i källarplan. Byggnaderna består av fyra våningsplan samt en hotelldel på 11 våningar.

Perfekt kommunikation

Ni får god och snabb tillgänglighet tack vare perfekta möjligheter till kommunikation. Ni har gångavstånd till Citytunnelns station vid Triangeln samt närhet till Yttre och Inre Ringvägen i Malmö. Dessutom ligger Inspi Health Campus nära ett av Malmö senast ombyggda köpcentrum, vilket ger en trygg och strategiskt medveten etablering i Södra Innerstaden i Malmö.