Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Drottning Kristinas Esplanad 14Ulriksdal, Solna - Kontor som stärker ditt varumärke

Ulriksdal är ett område samlar kreativa företag och låter dem växa. I våra lokaler på Drottning Kristinas Esplanad 16, välkomnas du till ljusa, flexibla lokaler där både organisationer och medarbetare trivs.

Ert framtida kontor

Vi vet att det är varje företags mål, mening och identitet som gör dem unika och detta vill vi med er och våra arkitekters hjälp tydliggöra, så att vi tillsammans kan skapa ett kontor som speglar och stärker ert varumärke. Kanske behövs det en gemensam föreläsningssal, kreativa projektytor eller utrymmen för kundbesök och representation? I moderna, effektiva och fexibla lokaler bygger vi tillsammans ert framtida kontor.

Om området

Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Området ligger strategiskt placerat vid Solna station med närhet både till Stockholm City samt Bromma och Arlanda flygplats. Det är lätt att ta sig till Ulriksdal, oavsett om du väljer att åka kollektivt, cyklar eller tar bilen.

Området präglas av de vackra grönområdena som omger stadsdelen. Inom några år kommer det att finnas ca 15 000 arbetsplatser samt ca 2500 bostäder i Ulriksdal. Redan idag har ett antal företag valt att etablera sig i Ulriksdal. Peabs Stockholmskontor ligger här, Johnson och Johnsons huvudkontor.

Området erbjuder gym, spa, hotell och restauranger i sin omedelbara närhet. Många intressanta företag har valta att flytta sin verksamhet till Ulriksdal. 

snabbfakta

Kommunikationer
Goda möjligheter med kollektivtrafik, gång, cykel och bil
Omgivningen
Närhet till grönområden och shopping på Mall of Scandinavia
Total yta
12 500 kvm
Våningar
8
Dokument & Länkar

Läs mer om BREEAM