Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Bli vår kollega i Malmö/SydAffärschef inom kommersiella fastigheter i Skåne

Brinner du för att skapa hållbara affärer?

Brinner du för affärer, drivs av att paketera projekt och skapa hållbara affärer?

Som en del av Peabkoncernen är vi Nordens samhällsbyggare. För oss betyder det att vi som fastighetsutvecklare är med och bygger framtidens hållbara och nyskapande byggnader och stadsdelar. Vi lär känna städer, områden och våra kunder på djupet och utvecklar kontor, handelsplatser och andra kommersiella projekt på ett personligt sätt. Vårt fokus är alltid människorna som ska ha sin arbetsplats i våra hus.

Som Affärschef måste du älska fastighetsutvecklingsprojekt, ha en stark vilja att samarbeta samt vara duktig på att omsätta saker i handling. Affärschefen är navet i verksamheten och affärshjärnan i projekten, denna roll är den som sätter affären och tar hjälp av många interna resurser för att paketera och förverkliga projekten.

PEAB – andan
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Se filmen om Peab-andan.

Är du intresserad av att höra mer om tjänsten?
Hör gärna av dig till oss på Lisberg, som fått förtroende att hjälpa Peab med denna rekrytering. Eva Nielsen, 072-401 51 01 alternativt Katarina Alm, 072-401 51 12.

Välkommen med din ansökan via Lisbergs hemsida.