Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Peab FastighetÖresundsregionen

Besöksadress: Bjäre Plats 11, 218 45 Vintrie

I Öresundsregionen är vi en fastighetsutvecklare att räkna med. Här känner vi oss hemma och trivs med möjligheterna vår expansiva region ger. Vi vågar satsa på nya innovativa stadsdelar där vi har ett långsiktigt och hållbart tänk.

När ingen annan vågade, tog vi 2005 steget och vågade satsa på stadsdelen Hyllie i Malmö. Sedan dess har vi utvecklat flera framgångsrika projekt i området, både hotell och kontorshus.

I Malmö City jobbar vi med utvecklingen av Kockums gamla Varvsområde – Varvsstaden. Det är med stor respekt vi förvaltar arvet från varvet och bedriver stads- och projektutveckling med ett stort fokus på hållbarhet. Här växer nu både kontor, grönytor och bostäder fram.

Peab Fastighet Öresund har varit verksamma i Skåne sedan 2009 under namnet Annehem Bygg & Projekt, då Peab köpte in bolaget i koncernen. Vi arbetar med att utveckla kontor, hotell och andra komersiella projekt runt om i hela Öresundsregionen. Nu har vi bytt namn och bildar tillsammans med regionerna Stockholm och Göteborg, Peab Fastighet.

Hör gärna av digkontakta oss

<a href="/personuppgiftshantering/">Läs mer</a> om hur vi hanterar dina personuppgifter Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter